Een aanvraag indienen

Hé hallo, we zijn blij dat je er bent en helpen je graag!

Heb je een vraag over hoe Tinder werkt? Check onze Veelgestelde vragen. Hier vind je informatie over onze producten, voorwaarden, community, en tips voor het oplossen van veel voorkomende problemen.

Wat vervelend dat je problemen ervaart met Tinder!

Het zou ons helpen als je het probleem hieronder omschrijft, maar voordat je dat doet, probeer de app eerst te verwijderen en opnieuw te installeren. Dit lost veel technische problemen op en zorgt ervoor dat je de nieuwste (en beste) versie van Tinder gebruikt.

Als je nog steeds problemen ondervindt, geef ons zoveel mogelijk informatie over het probleem door het onderstaande formulier in te vullen.

Tinder-accounts worden verwijderd wanneer we schendingen van onze Gebruiksvoorwaarden of Communityrichtlijnen opmerken.

Als je account is verwijderd, heb je in de toekomst geen toegang meer tot je account of kun je geen nieuwe accounts meer maken.

Als je feedback hebt over dit proces, neem dan hieronder contact met ons op, maar begrijp wel dat we mogelijk niet individueel contact met iedereen kunnen opnemen.

Als je Tinder-account wordt beoordeeld, dan kan dit betekenen dat wij activiteiten hebben gedetecteerd die mogelijk in strijd zijn met onze Gebruiksvoorwaarden of Community-richtlijnen.

Nog even geduld alsjeblieft! Onze moderators controleren 24/7 profielen - als jouw profiel nog niet is gecontroleerd, dan zal dit binnenkort gebeuren en zal er actie worden ondernomen overeenkomstig ons beleid.

Wees je er in het vervolg van bewust dat iedereen aan dezelfde normen wordt gehouden op Tinder. We vragen je om rekening te houden met anderen, na te denken voordat je iets doet en je te houden aan onze Community-richtlijnen, zowel online als offline. Bedankt!

Controleer - als je dat nog niet hebt gedaan - of je de nieuwste versie van Tinder gebruikt uit de App Store of Google Play Store.

Als je geen toegang hebt tot je account omdat je telefoonnummer is gewijzigd of omdat je geen toegang meer hebt tot je Facebook-account, dan kunnen we je helpen om via je e-mailadres in te loggen. Volg onderstaande stappen:

1. Ga naar Tinder.com
  2. Tik op Inloggen
  3. Selecteer de optie Problemen met inloggen?
  4. Tik Inloggen met e-mail
  5. Voer het e-mailadres in dat aan je Tinder-account is gekoppeld

Als je niet kunt inloggen op je Tinder-account door een technisch probleem, laat het ons hieronder weten.

Als je geen toegang hebt tot je account omdat je telefoonnummer is gewijzigd of omdat je geen toegang meer hebt tot je Facebook-account, dan kunnen we je helpen door je herstelmailadres te gebruiken. Volg onderstaande stappen:

1. Ga naar Tinder.com
  2. Tik op Inloggen
  3. Selecteer de optie Problemen met inloggen?
  4. Tik Inloggen met e-mail
  5. Voer het e-mailadres in dat aan je Tinder-account is gekoppeld

Als je een probleem ondervindt met e-mail of sms-verificatie, laat het ons hieronder weten.

We vinden het jammer dat je weggaat! Om je account te verwijderen, moet je er toegang toe hebben. Je kunt je account verwijderen door in te loggen via de Tinder-app voor iOS of Android, Tinder.com of het portaal voor accountbeheer van Tinder.

Als je aangemeld bent bij Tinder, is het eenvoudig om je account te verwijderen: tik op het profielpictogram in de linkerbovenhoek > Instellingen > scrol omlaag en tik op Account verwijderen > bevestig.

Vul het formulier hieronder in als je geen toegang hebt tot je account.

In dit geval is het belangrijk dat je contact met ons opneemt met het e-mailadres dat is gekoppeld aan je Tinder-account. Opmerking: als je met een ander e-mailadres contact met ons opneemt, dan zijn wij mogelijk niet in staat om je verzoek te verwerken.

Als je niet kunt inloggen omdat je je telefoonnummer hebt gewijzigd, dan kunnen wij je helpen met je herstelmailadres.

1. Ga naar Tinder.com
  2. Tik Inloggen
  3. Selecteer de optie Problemen met inloggen?
  4. Tik Inloggen met e-mail
  5. Voeg het e-mailadres toe dat gekoppeld is aan je Tinder-account.

Als je geen toegang hebt tot je account en hulp wilt bij het verwijderen van je account, vul dan onderstaand formulier in. Om veiligheidsredenen is het belangrijk dat je contact met ons opneemt met het e-mailadres dat is gekoppeld aan je Tinder-account. Opmerking: Als je met een ander e-mailadres contact met ons opneemt, dan zijn wij mogelijk niet in staat om je verzoek te verwerken.

Als je een technisch probleem ondervindt tijdens het aanmelden bij Tinder, laat het ons hieronder weten.

Hé hallo! Als je deze aankoop hebt gedaan via je Apple ID, houd er rekening mee dat terugbetalingen worden geregeld door Apple, niet door Tinder.

Als je een terugbetaling wilt aanvragen bij Apple, ga dan naar Apple Support of volg onderstaande stappen:

1. Open iTunes op je computer
  2. Tik op je Apple ID
  3. Selecteer Aankoopgeschiedenis
  4. Zoek de transactie waarvoor je een terugbetaling wilt ontvangen en tik op Meld een probleem

Als je dit product hebt aangeschaft op je Android-apparaat, dan nemen we je terugbetalingsverzoek graag in behandeling. We vragen je wel om hieronder wat meer informatie te geven.

Vermeld de reden voor je terugbetalingsverzoek in de omschrijving.

Opmerking: Terugbetalingsverzoeken worden alleen aanvaard wanneer ze binnen 14 dagen na de transactiedatum worden aangevraagd.

Als je deze aankoop hebt gedaan op Tinder.com, dan nemen we je terugbetalingsverzoek graag in behandeling. We vragen je wel om hieronder wat meer informatie te geven. Vermeld de reden voor je terugbetalingsverzoek in de omschrijving.

Opmerking: Terugbetalingsverzoeken worden alleen aanvaard wanneer ze binnen 14 dagen na de transactiedatum worden aangevraagd.

Als je je hebt geabonneerd op Tinder Plus of Tinder Gold met je Apple ID, dan moet je je abonnement rechtstreeks op je iOS-apparaat opzeggen. Volg daarvoor onderstaande stappen:

1. Ga naar je iOS settings
  2. Vind en selecteer iTunes & App Store
  3. Tik Apple ID (je Apple ID e-mail
  4. Tik op Toon Apple ID
  5. Log in als dat nodig is
  6. Scrol omlaag naar Abonnementen, en tik hierop
  7. Selecteer Tinder en tik Abonnement opzeggen

Je zou de einddatum van je abonnement op dit scherm moeten zien. Voor meer informatie, ga naar dit artikel van Apple Support.

Opmerking:Na het opzeggen van je abonnement, kun je Tinder Plus of Tinder Gold blijven gebruiken voor de resterende dagen waarvoor je al hebt betaald. Wanneer je abonnement verloopt, zal het niet worden verlengd. Opzegging van je abonnement betekent niet dat je met terugwerkende kracht abonnementsgeld krijgt terugbetaald, en eerder betaalde abonnementskosten worden niet pro rato op basis van de opzeggingsdatum berekend. Door de app en/of je account te verwijderen, wordt je abonnement niet beëindigd.

Als je bent geabonneerd voor Tinder Plus of Tinder Gold met je Android-apparaat, dan hangen de stappen om op te zeggen af van je betalingsmethode.

Als je bent geabonneerd met je Google Play Store-account:

1. Open de Google Play Store-app
  2. Selecteer Account in het linkermenu
  3. Ga naar Abonnementen en selecteer Tinder
  4. Selecteer Annuleren of Opzeggen
  5. Bevestigen

Als je bent geabonneerd met de creditcard betaaloptie op Android:

1. Open de Tinder-app voor Android
  2. Tik op het profielpictogram bovenaan het hoofdscherm
  3. Selecteer Betaalrekening beheren
  4. Tik op Abonnement opzeggen

Opmerking: Na het opzeggen van je abonnement, kun je Tinder Plus of Gold Tinder blijven gebruiken voor de resterende dagen waarvoor je al hebt betaald. Opzegging van je abonnement betekent niet dat je met terugwerkende kracht abonnementsgeld krijgt terugbetaald, en eerder betaalde abonnementskosten worden niet pro rato op basis van de opzeggingsdatum berekend. Door de app en/of je account te verwijderen, wordt je abonnement niet beëindigd.

Lukt het niet om je abonnement op te zeggen? Laat het ons hieronder weten.

Als je je hebt geabonneerd op Tinder Plus of Tinder Gold op <a href="https://tinder.com/”>Tinder.com, dan kun je je abonnement opzeggen door onderstaande stappen te volgen:

1. Ga naar Tinder.com
  2. Tik op het profielpictogram bovenaan het hoofdscherm
  3. Ga naar Account beheren
  4. Schakel Automatisch verlengen uit of selecteer Annuleren

Opmerking: Na het opzeggen van je abonnement, kun je Tinder Plus of Gold Tinder blijven gebruiken voor de resterende dagen waarvoor je al hebt betaald. Opzegging van je abonnement betekent niet dat je met terugwerkende kracht abonnementsgeld krijgt terugbetaald, en eerder betaalde abonnementskosten worden niet pro rato op basis van de opzeggingsdatum berekend. Door de app en/of je account te verwijderen, wordt je abonnement niet beëindigd.

Lukt het niet om je abonnement op te zeggen? Meld het probleem hieronder.

Vervelend om te horen dat je problemen ervaart met je aankoop!

Als je dat nog niet hebt gedaan, probeer je aankoop te herstellen - meestal lost dat het probleem op:

1. Open Tinder
  2. Tik op het profielpictogram bovenaan het hoofdscherm
  3. Ga naar Instellingen
  4. Scrol omlaag en selecteer Aankoop herstellen

Lukt het nog steeds niet? Laat het ons hieronder weten.

Als je een actief Tinder Plus of Tinder Gold-abonnement hebt dat niet wordt herkend in de app, controleer dan of je de nieuwste versie van Tinder gebruikt en volg de stappen hieronder om je aankoop te herstellen:

1. Open Tinder
  2. Tik op het profielpictogram bovenaan het hoofdscherm
  3. Ga naar Instellingen
  4. Scroll omlaag en selecteer Aankoop herstellen

Opmerking: Door je aankoop te herstellen zal je kaart niet opnieuw worden belast. Het zal alleen de bestaande en actieve abonnementen op Tinder Plus of Tinder Gold herstellen.

Als je een fout ondervindt tijdens het herstellen van je aankoop, neem dan hieronder contact met ons op en voeg een screenshot toe van de weergegeven foutmelding.

Wat vervelend dat je problemen ervaart met je aankoop! Zorg ervoor - als je dit nog niet hebt gedaan - dat je de laatste versie van Tinder gebruikt uit de App Store of Google Play Store en probeer het opnieuw.

Als het probleem blijft optreden, meld het probleem dan hieronder.

Wat vervelend om dit te horen!

Als iemand jouw creditcard op frauduleuze wijze heeft gebruikt om een aankoop op Tinder te doen, vul dan het onderstaande formulier in, zodat wij je direct de hulp kunnen bieden die je nodig hebt.

Als jij je op Tinder hebt geabonneerd, of per ongeluk een abonnement hebt gekocht, en je wilt de terugkerende betalingen in verband met dit abonnement stoppen, dan kun je het abonnement altijd opzeggen door de stappen te volgen die je hier vindt. Om een terugbetaling aan te vragen, ga je terug naar het begin van dit formulier, selecteer "Hulp bij facturering en betaling" > "Ik wil een terugbetaling aanvragen".

Om iemand te rapporteren in de app: Open het profiel van de gebruiker > scrol naar beneden > selecteer de optie Rapporteren

Om iemand via e-mail te rapporteren: Vul onderstaand formulier in. Vermeld indien mogelijk de volgende informatie in de beschrijving:

1. Details van het incident dat je rapporteert
  2. Locatie van dit profiel (plaats, staat, land, enz.)
  3. Exacte naam, leeftijd en bio die worden weergegeven bij dit profiel

Als je screenshots hebt van het profiel van de gebruiker met foto's en andere relevante info, voeg deze hieronder toe. Hoe meer gegevens je verstrekt, hoe sneller we de betreffende gebruiker kunnen vinden en onderzoeken.

Opmerking: door dit te rapporteren, machtig je ons om alle relevante informatie te bekijken, inclusief uitgewisselde berichten, profielinformatie, enz. We zullen alleen voldoende informatie bekijken om gepaste actie te ondernemen. Je melding en identiteit blijven vertrouwelijk.

Jouw veiligheid is belangrijk voor ons. Als jij of iemand die je kent direct lichamelijk gevaar loopt, neem dan zo snel mogelijk contact op met je plaatselijke autoriteiten voor hulp.

Jouw veiligheid is belangrijk voor ons. Als jij of iemand die je kent direct lichamelijk gevaar loopt, neem dan zo snel mogelijk contact op met je plaatselijke autoriteiten voor hulp.

Iemand geeft zich uit voor iemand die ik ken:

Alleen de persoon wiens gegevens werden gekopieerd, kan daarvan een melding doen per e-mail. Jij kunt wel het volgende doen:

• Rapporteer het profiel direct op Tinder (open het profiel, scrol omlaag en tik op Rapporteren)
  • Neem contact op met de persoon wiens gegevens werden gekopieerd en moedig diegene aan het onderstaande formulier in te vullen
  • Als de persoon wiens gegevens werden gekopieerd iemand is die jij wettelijk vertegenwoordigt (bijv. je kind, cliënt enz.), rapporteer dan het profiel door het onderstaande formulier in te vullen.

Iemand geeft zich uit voor mij:

Vul het onderstaande formulier in als iemand een Tinder-profiel heeft gemaakt en zich voor jou uitgeeft.

Vermeld de volgende informatie in de beschrijving:

• Details van het incident dat je rapporteert
  • Exacte naam, leeftijd en bio die worden weergegeven bij het profiel
  • Screenshots zijn erg nuttig in deze gevallen. Het is ideaal als je een screenshot van het profiel toevoegt met de naam/leeftijd/bio. Hoe meer gegevens je verstrekt, hoe sneller we het profiel kunnen vinden en onderzoeken.

Opmerking: door dit te rapporteren, machtig je ons om alle relevante informatie te bekijken, inclusief uitgewisselde berichten, profielinformatie, enz. We zullen alleen voldoende informatie bekijken om gepaste actie te ondernemen. Je melding en identiteit blijven vertrouwelijk.

Geen probleem! Ons team gaat graag op onderzoek uit om je te helpen.

Als je van mening bent dat iemand direct gevaar loopt, neem dan contact op met de plaatselijke autoriteiten voor hulp.

Als jij of iemand die je kent dringend mentale ondersteuning nodig heeft, zijn er mensen beschikbaar om te helpen, luisteren, ondersteunen en te begeleiden bij elk probleem.

• In de VS: Bel de National Suicide Prevention Lifeline op 1-800-273-TALK (8255), een 24 uur per dag beschikbare, gratis, vertrouwelijke hotline voor zelfmoordpreventie.
    • Rest van de wereld: Ga naar de website van The International Association for Suicide Prevention om informatie over hulp en crisiscentra overal ter wereld te vinden.

Als je een veiligheidsprobleem direct aan ons wilt rapporteren, vul dan onderstaand formulier in.

Opmerking: door dit te rapporteren, machtig je ons om alle relevante informatie te bekijken, inclusief uitgewisselde berichten, profielinformatie, enz. We zullen alleen voldoende informatie bekijken om gepaste actie te ondernemen. Je melding en identiteit blijven vertrouwelijk.

Als je met Facebook op Tinder inlogt: We adviseren je om je Facebook-wachtwoord onmiddellijk te wijzigen en naar het Helpcentrum van Facebook te gaan voor meer informatie over hoe je je account kunt beveiligen.

Als je met je telefoonnummer op Tinder inlogt: Om veiligheidsredenen is sms-verificatie noodzakelijk tijdens het inloggen. Een andere gebruiker kan geen toegang krijgen tot je account, tenzij diegene toegang heeft tot je telefoon, telefoonnummer, en/of een van de verificatiecodes die per sms naar je telefoonnummer zijn gestuurd. Als iemand ongemachtigde toegang tot je account heeft gekregen, adviseren we je om je opnieuw toegang te verschaffen tot je account door je account herstellen:

1. Ga naar Tinder.com
    2. Tik op Inloggen
    3. Selecteer de optie Problemen met inloggen?
    4. Tik op Inloggen met e-mail
    5. Voer het e-mailadres in dat is gekoppeld aan je Tinder-account

Hulp nodig? Laat het ons hieronder weten.

Opmerking: door dit te rapporteren, machtig je ons om alle relevante informatie te bekijken, inclusief uitgewisselde berichten, profielinformatie, enz. We zullen alleen voldoende informatie bekijken om gepaste actie te ondernemen. Je melding en identiteit blijven vertrouwelijk.

Als je een kopie wilt opvragen van je persoonlijke gegevens, ga dan naar Tinder’s Account Management portal, meld je aan op je account, klik op Download My Data, en voer je e-mailadres in.

Je zal binnen enkele dagen een link per e-mail ontvangen waarmee je je gegevens kunt downloaden. Om veiligheidsredenen blijft deze link slechts 24 uur nadat de e-mail is verstuurd geldig.

De informatie die je zult ontvangen via onze Account Management portal staat grotendeels al tot je beschikking via de app en kan variëren, afhankelijk van de manier waarop je Tinder hebt gebruikt. Over het algemeen bestaat deze informatie uit content en foto's die je met ons hebt gedeeld, zowel rechtstreeks als via je sociale media-accounts, evenals berichten die je hebt gestuurd en andere gegevens die je zou kunnen verwachten van een sociale media service zoals Tinder.

Als je Tinder-account is verwijderd, dan is het niet mogelijk om in te loggen of om toegang te krijgen tot het Account Management portal.

Opmerking: Nadat je je account hebt verwijderd, worden je gegevens verwijderd overeenkomstig ons privacybeleid.

Een aantal van je vragen zijn misschien al beantwoord in onze Privacybeleid of Veelgestelde vragen.

Als je niet kunt vinden wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op.

Heb je een idee? We horen het graag!

Hoewel we deze meldingen wel controleren en bijhouden, is het mogelijk dat we niet altijd individueel reageren. Je kunt er echter op vertrouwen dat je feedback wordt gehoord en we ermee aan de slag gaan wanneer dat nodig blijkt. Bovendien help je ons om Tinder voor iedereen beter te maken!

Gebruik je Tinder al?
    Log in zodat we je ondersteuning op maat kunnen bieden. Als dat geen optie is, dan willen we nog steeds van je horen!

Opmerking: door dit te rapporteren, machtig je ons om alle relevante informatie te bekijken, inclusief uitgewisselde berichten, profielinformatie, enz. We zullen alleen voldoende informatie bekijken om gepaste actie te ondernemen. Je melding en identiteit blijven vertrouwelijk.

Rapporteren
    Een rapport indienen
    Je mag bestanden, foto's of screenshots toevoegen
    Wil je ons meer details doorgeven?
    Vertel ons in je eigen woorden wat er is gebeurd. Geef ons zoveel mogelijk informatie, voor zover je die wilt delen

Als je auteursrechtelijk beschermde werk zonder toestemming op Tinder is gepost, kun je een verzoek om verwijdering van auteursrecht indienen via dit formulier.

Alleen de eigenaar van het auteursrecht of diens gemachtigde vertegenwoordiger (bijv. advocaat) mag vermeende inbreuk op het auteursrecht rapporteren. Als je niet de eigenaar van het auteursrecht of een gemachtigde vertegenwoordiger bent, kunnen we je melding niet verwerken. Misbruik van dit formulier, zoals het indienen van verwijderingsverzoeken voor inhoud waarvan je niet de eigenaar bent, kan leiden tot beëindiging van je Tinder-account.

Opmerking over nabootsing: als iemand een Tinder-account heeft waarmee die zich voordoet als jou, gebruik dan het dropdownmenu direct hierboven om dit te rapporteren onder "Iemand doet zich voor als mij". Als je het Copyright Takedown-formulier gebruikt om nabootsing van identiteit te rapporteren, kan het langer duren om ondersteuning te krijgen.

Geef links (URL's) of een beschrijving door van de specifieke content die je rapporteert.