Každý člověk si zaslouží cítit se na Tinderu bezpečně a svobodně se vyjadřovat. Proto v některých regionech blokujeme pořizování snímků a záznamů obrazovky profilů.
Jak to funguje
Existuje několik způsobů, jak zjistit, jestli se na tebe tato ochrana vztahuje:
- Po dokončení úvodního nastavení najdeš zmínku o této ochraně v části „Bezpečnost na prvním místě“.
- Zmínku o této ochraně najdeš i při přidávání fotek na profil.
Pokud se někdo pokusí pořídit snímek nebo záznam obrazovky profilu, zařízení tomu zabrání. Tato ochrana se používá automaticky, takže nemusíš nic zapínat.
Upozornění: Fungování se na Androidu a iOS liší. Na Androidu jsou snímky a záznamy obrazovky úplně zablokované, zatímco iOS je blokuje při zobrazení profilu.
Bezpečnost je pro nás na prvním místě. Měj ale na paměti, že žádná technologie nedokáže zcela zabránit zachycení nebo sdílení obsahu profilu, například pomocí jiného zařízení. Vždy dobře zvaž, jaké fotky a informace do svého profilu přidáváš.
Komentáře
0 komentářů
K článku není možné přidávat komentáře.