Alle fortjener at føle sig trygge, når de udtrykker deres personlighed på Tinder. Derfor er screenshots og skærmoptagelser af andre brugeres profiler blokeret for brugere i udvalgte regioner.
Sådan fungerer det
Først og fremmest findes der et par forskellige måder, hvorpå du kan se, om du er beskyttet af denne blokering:
- Vi har noteret dette under afsnittet “Prioritér din sikkerhed”, som du kan se, når du har tilmeldt dig Tinder.
- Du kan se en note om dette, når du føjer billeder til din profil.
Hvis en bruger forsøger at tage et screenshot eller en skærmoptagelse af en anden brugers profil, vil deres enhed automatisk forhindre dette. Denne beskyttelse sker helt automatisk, så der er ikke noget, du selv behøver slå til.
Bemærk: Oplevelsen vil være forskellig, afhængigt af om du bruger Android eller iOS. Screenshots og skærmoptagelser er fuldstændigt blokeret på Android, mens iOS kun blokerer for screenshots eller skærmoptagelser, mens andre brugeres profiler vises.
Din sikkerhed er vores topprioritet. Husk at ingen teknologi fuldstændigt kan forhindre, at dit profilindhold bliver optaget eller delt, f.eks. hvis en anden enhed benyttes. Tænk altid nøje over de billeder og oplysninger, du føjer til din profil.
Kommentarer
0 kommentarer
Artiklen er lukket for kommentarer.