Όλα τα άτομα αξίζουν να νιώθουν ασφάλεια να εκφραστούν ελεύθερα στο Tinder. Γι’ αυτό τα στιγμιότυπα οθόνης και οι εγγραφές οθόνης των προφίλ μπλοκάρονται για χρήστες σε επιλεγμένες περιοχές.
Πώς λειτουργεί
Καταρχάς, υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους θα μπορείς να καταλάβεις αν προστατεύεσαι από αυτό:
- Το έχουμε σημειώσει στην ενότητα «Δώσε προτεραιότητα στην ασφάλεια» μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής.
- Μπορείς να βρεις μια σχετική σημείωση όταν προσθέτεις φωτογραφίες στο προφίλ σου.
Αν κάποιος προσπαθήσει να τραβήξει στιγμιότυπο οθόνης ή να κάνει εγγραφή οθόνης ενός προφίλ, η συσκευή του θα εμποδίσει την καταγραφή του προφίλ. Αυτή η προστασία εφαρμόζεται αυτόματα, οπότε δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσεις κάτι.
Σημείωση: Η εμπειρία θα διαφέρει μεταξύ Android και iOS. Τα στιγμιότυπα οθόνης και οι εγγραφές οθόνης έχουν αποκλειστεί πλήρως στο Android, ενώ το iOS αποκλείει τα στιγμιότυπα οθόνης ή τις εγγραφές οθόνης όταν υπάρχουν προφίλ.
Η ασφάλεια αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για εμάς. Ωστόσο, να έχεις υπόψη ότι καμία τεχνολογία δεν μπορεί να αποτρέψει πλήρως την καταγραφή ή την κοινοποίηση περιεχομένου προφίλ, όπως για παράδειγμα με τη χρήση άλλης συσκευής. Να σκέφτεσαι πάντα προσεκτικά τις φωτογραφίες και τις πληροφορίες που προσθέτεις στο προφίλ σου.
Σχόλια
0 σχόλια
Το άρθρο είναι κλειστό για σχόλια.