יכול לקרות שפרופיל של מישהו יוצג לפניך פעם נוספת –אם אותו אדם מחק את חשבונו והחליט לחזור לטינדר. זה יכול לקרות גם אם מחליקים על פרופילים כשיש חיבור גרוע לרשת.
יכול לקרות שפרופיל של מישהו יוצג לפניך פעם נוספת –אם אותו אדם מחק את חשבונו והחליט לחזור לטינדר. זה יכול לקרות גם אם מחליקים על פרופילים כשיש חיבור גרוע לרשת.
הערות
0 הערות
המאמר סגור להערות.