Iedereen moet zich veilig te voelen om zichzelf te uiten op Tinder. Daarom worden schermafbeeldingen en -opnames van profielen geblokkeerd voor gebruikers in bepaalde regio’s.
Hoe werkt het?
Er zijn een paar manieren waarop je kunt zien of je beschermd wordt tegen schermafbeeldingen en -opnames:
- We hebben dit vermeld onder Veiligheid is onze topprioriteit na het aanmaken van je account.
- Je ziet hierover een melding wanneer je foto’s aan je profiel toevoegt.
Als iemand probeert een schermafbeelding of -opname van een profiel te maken, voorkomt het apparaat dat het profiel wordt vastgelegd. Deze bescherming wordt automatisch toegepast, dus je hoeft hiervoor niets aan te zetten.
Let op: De ervaring verschilt tussen Android en iOS. Schermafbeeldingen en -opnames zijn op Android volledig geblokkeerd. Op iOS zijn schermafbeeldingen of -opnames geblokkeerd zolang er profielen zichtbaar zijn.
Veiligheid is onze topprioriteit. Houd er wel rekening mee dat geen enkele technologie volledig kan voorkomen dat profielcontent wordt vastgelegd of gedeeld, bijvoorbeeld met een ander apparaat. Denk altijd goed na over de foto’s en informatie die je aan je profiel toevoegt.
Opmerkingen
0 opmerkingen
Artikel is gesloten voor opmerkingen.