Toată lumea merită să se simtă în siguranță când se exprimă pe Tinder. De aceea, capturile de ecran și înregistrările de ecran ale profilurilor sunt blocate pentru utilizatorii din anumite regiuni.
Cum funcționează
În primul rând, există câteva moduri prin care poți să-ți dai seama dacă te protejează această funcție:
- Am notat acest lucru la „Prioritizează siguranța” după finalizarea configurării inițiale.
- Poți găsi o notă despre acest lucru când adaugi fotografii la profilul tău.
Dacă cineva încearcă să facă o captură de ecran sau o înregistrare a ecranului unui profil, dispozitivul său va împiedica capturarea profilului. Această protecție se aplică automat, așa că nu trebuie să activezi nimic.
Reține: experiențele vor fi diferite între Android și iOS. Capturile de ecran și înregistrările ecranului au fost blocate complet pe Android, în timp ce iOS blochează capturile de ecran sau înregistrările ecranului cât timp sunt afișate profiluri.
Siguranța este o prioritate absolută pentru noi. Totuși, ține cont că nicio tehnologie nu poate împiedica complet capturarea sau distribuirea conținutului din profil, de exemplu prin folosirea altui dispozitiv. Gândește-te mereu bine la pozele și informațiile pe care le adaugi în profil.
Comentarii
0 comentarii
Articolul este închis pentru comentarii.