Tinder'da herkes kendini ifade ederken güvende hissetmeyi hak eder. Bu yüzden seçili bölgelerdeki kullanıcılar için profillerinin ekran görüntüsünün ve ekran kaydının alınması engellenir.
Nasıl çalışır?
Öncelikle, bu kapsamda korunup korunmadığını anlamanın birkaç yolu var:
- Kayıt işlemlerini tamamladıktan sonra “Güvenliği önceliklendir” bölümünde bu konuda değindik.
- Profiline fotoğraf eklerken bununla ilgili bir not görebilirsin.
Birisi bir profilin ekran görüntüsünü veya ekran kaydını almaya çalışırsa, cihazı bunu engelleyecektir. Bu koruma otomatik olarak uygulanır, bu yüzden açman gereken herhangi bir ayar yok.
Lütfen unutma: Android ve iOS'taki deneyimler farklılık gösterir. Android'de ekran görüntüleri ve ekran kayıtları tamamen engellenmiştir. iOS'ta ise ekranda bir profil görüntülenirken ekran görüntüleri veya ekran kayıtları engellenir.
Güvenlik bizim için en önemli konu. Ancak, örneğin başka bir cihaz kullanılması gibi yöntemlerle profil içeriğinin kaydının alınmasının veya paylaşılmasının önüne hiçbir teknolojinin tamamen geçemeyeceğini lütfen unutma. Profiline eklediğin fotoğraflar ve bilgiler konusunda her zaman dikkatli ol.
Yorumlar
0 yorum
Makale yorumlara kapalı.