Ми хочемо, щоб самовиражатись у Tinder було безпечно для всіх. Саме тому в окремих регіонах не можна робити знімки й записи екрана під час перегляду профілів.
Як це працює
Перш за все, є кілька способів визначити, чи поширюється цей захист на тебе:
- Ми додали цю інформацію в «Безпека на першому місці» після завершення реєстрації.
- Також ти можеш побачити відповідну примітку, коли додаєш фото до профілю.
Якщо хтось спробує зробити знімок чи запис екрана профілю, його пристрій заблокує цю дію. Цей захист застосовується автоматично, тож тобі не потрібно нічого вмикати.
Зверни увагу: робота функції на Android і iOS відрізняється. На Android знімки й запис екрана повністю заблоковані, а iOS блокує їх, тільки коли на екрані є профілі.
Безпека є нашим пріоритетом. Але ніяка технологія не може повністю захистити від випадків, коли хтось хоче зберегти чи поширити інформацію про профіль, наприклад за допомогою іншого пристрою. Тому з обачністю обирай, які фотографії та інформацію зрештою додавати в профіль.
Коментарі
0 коментарів
Стаття закрита для коментарів.