Всеки заслужава да се чувства в безопасност, когато изразява себе си в Tinder. Затова правенето на снимки и записи на екрана с профили е блокирано за потребителите в избрани региони.
Как действа
Първо, има няколко начина, по които можеш да разбереш дали имаш тази защита:
- Направили сме бележка за това в „Приоритизиране на безопасността“ след завършване на регистрацията.
- Може да видите бележка за това, когато добавяте снимки към профила си.
Ако някой се опита да направи снимка или запис на екрана с нечий профил, устройството му няма да позволи заснемане на профила. Тази защита се прилага автоматично, така че няма нужда да включваш нищо.
Моля, обърни внимание: Функцията се различава при Android и iOS. На Android снимките и записите на екрана са блокирани изцяло, докато iOS блокира снимките или записите на екрана, докато има показан профил.
Безопасността е основен приоритет за нас. Имай предвид обаче, че никоя технология не може напълно да предотврати заснемането или споделянето на съдържание от профила, например ако някой снима с друго устройство. Винаги обмисляй внимателно какви снимки и информация добавяш към профила си.
Коментари
0 коментара
Статията е затворена за коментари.