לכולם.ן מגיע להביע את עצמם.ן בביטחון בטינדר. לכן, צילומי מסך והקלטות מסך של פרופילים חסומים באזורים נבחרים.
איך זה עובד
קודם כל, יש כמה דרכים לזהות אם ההגנה הזו מופעלת:
- ציינו את זה תחת "לתת עדיפות לבטיחות" לאחר השלמת תהליך ההצטרפות.
- מוצגת הערה בנוגע לזה גם בעת הוספת תמונות לפרופיל.
אם מישהו או מישהי ינסו לצלם מסך או להקליט מסך בפרופיל, המכשיר ימנע זאת. ההגנה הזו מופעלת אוטומטית, כך שאין צורך להפעיל שום דבר.
לתשומת לבך: החוויה משתנה בין Android לבין iOS. צילומי מסך והקלטות מסך נחסמו לחלוטין ב–Android, בעוד שב–iOS צילומי מסך או הקלטות מסך נחסמים כל עוד פרופילים מוצגים.
הבטיחות נמצאת בראש סדר העדיפויות שלנו. עם זאת, חשוב לזכור ששום טכנולוגיה לא יכולה למנוע לחלוטין לכידה או שיתוף של תוכן מהפרופיל, למשל באמצעות מכשיר אחר. תמיד כדאי לחשוב היטב על התמונות והמידע שמוסיפים לפרופיל.
הערות
0 הערות
המאמר סגור להערות.