Alle fortjener å føle seg trygge nok til å vise sitt sanne jeg på Tinder. Derfor blokkeres skjermbilder og skjermopptak av profiler for brukere i utvalgte områder.
Slik virker det
Du kan sjekke om dette gjelder i området ditt på et par ulike måter:
- Vi har beskrevet dette under «Sikkerhet i fokus» i vår onboarding.
- Du finner en merknad om dette når du legger til bilder i profilen din.
Hvis noen forsøker å ta et skjermbilde eller et skjermopptak av en profil, vil enheten sette en stopper for dette. Denne beskyttelsen slås på automatisk, så du trenger ikke å aktivere noe.
Husk: Brukeropplevelsen vil være forskjellig på Android og iOS. Skjermbilder og skjermopptak er fullstendig blokkert på Android, mens iOS blokkerer skjermbilder og skjermopptak mens profiler er synlige.
Sikkerhet er hovedfokuset vårt. Det er imidlertid viktig å huske at teknologi ikke kan fullstendig hindre at noen deler eller tar bilde av profilen din, for eksempel ved hjelp av en annen enhet. Tenk nøye gjennom hvilke bilder og informasjon du legger ut i profilen din.
Kommentarer
0 kommentarer
Artikkelen er stengt for kommentarer.