Alla ska känna sig trygga att vara sig själva på Tinder. Därför blockerar vi skärmdumpar och skärminspelningar av profiler för användare på vissa platser.
Så här går det till
Först och främst finns det ett par olika sätt för dig att se om du skyddas från det:
- Vi berättar om det under ”Prioritera säkerheten” när du slutfört registreringen.
- Du kan se info om det när du lägger till bilder i din profil.
Om någon försöker ta en skärmdump eller skärminspelning av en profil hindras personen från att göra det av sin telefon. Skyddet tillämpas automatiskt, så du behöver inte aktivera något.
Obs: Hur det funkar skiljer sig mellan Android och iOS. Skärmdumpar och skärminspelningar blockeras helt av Android, medan iOS blockerar skärmdumpar eller skärminspelningar av profiler.
Säkerheten är vår högsta prioritet. Men kom ihåg att ingen teknik helt kan förhindra att profilinnehåll fotas eller filmas och delas vidare – till exempel genom att någon använder en annan enhet. Tänk alltid noga igenom vilka bilder och vilken info du lägger till i din profil.
Kommentarer
0 kommentarer
Artikeln är stängd för kommentarer.