A Mellora de fotos é unha ferramenta deseñada para axudarche a mellorar a calidade técnica da túa foto de perfil. Está deseñada para mellorar a calidade xeral das imaxes (por exemplo, facer que a foto do teu perfil se vexa máis nítida e mellor iluminada). A Mellora de fotos estase a probar en certos mercados para usuarios de Android e iOS.
Como acceder a Mellora de fotos
Se tes dispoñible unha nova mellora para as túas fotos, recibirás unha notificación na app para avisarte.
Se non se detecta ningún problema técnico, non atoparás suxestións de Mellora de fotos en «Editar perfil», polo que non sempre recibirás unha notificación. Se prefires comprobalo manualmente, segue estes pasos para saber se hai algunha dispoñible:
- Abre Tinder e vai ao teu perfil.
- Preme en Editar, debaixo de As miñas fotos.
- Se unha das túas fotos se pode mellorar, ao abrila aparecerá a icona de mellora.
- Preme na icona para revisar a versión mellorada e engadila ao teu perfil se queres.
Como usar a Mellora de foto
A Mellora de fotos pode axudar a corrixir problemas como imaxes borrosas, pouca luminosidade ou unha exposición inadecuada, así como a falta de nitidez. Podes revisar a túa foto mellorada e decidir se queres eliminala ou gardala no teu perfil. Podes volver á túa foto orixinal en calquera momento accedendo a Mellorar foto, tal e como se describe arriba. Se non utilizas a suxestión de Mellora de fotos, terás a opción de enviar comentarios sobre esta ferramenta.
Lembra que, aínda que está pensada para axudarche, en última instancia ti es responsable das fotos que subas, que deben cumprir as nosas Condicións de uso e Regras da comunidade.
Privacidade e seguridade ao usar a Mellora de fotos
A Mellora de fotos está deseñada para detectar problemas na calidade das fotos e suxerir melloras específicas en aspectos como o brillo e a saturación, entre outros, para mellorar a calidade das imaxes. Esta opción tamén inclúe unha comprobación automática para axudar a confirmar que a foto mellorada segue a parecerse a ti, co fin de preservar a autenticidade e mostrar o teu eu real. Con todo, esta función aínda está en fase de probas, polo que os comentarios opcionais que mencionamos antes son fundamentais para axudarnos a mellorala progresivamente. Gardamos tanto a foto mellorada como a orixinal para que poidas volver a ela cando queiras.